25 november 2009

Årets mest efterlängtade brev har kommit....!


Med andra ord har listningen på det nya stället gett önskat resultat, även om jag har en del mindre positiva erfarenheter därifrån också. Fast mötesplatsen ifråga, avviker en del, ifrån det vanliga, men det är kanske inte ovanligt, mht den anstormning som väntas.

Bära kortärmat i den här väderleken?? OK...., ska jag ha shorts och sandaler också? Solbrillorna ligger i bilen.

Får väl leta fram palmhatten också...!

2 kommentarer:

GladaKatarina sa...

Kikar in och säger hej, hoppas det är OK. ;-) Hänger inte riktigt med i svängarna - men man har ju mobil nu för tiden. >;-)

Anglinder, förstås! sa...

Oj, du hänger inte med?? Inte så konstigt eftersom vi väl knappt haft någon IRLig kontakt på lång tid. Menar du till detta inlägget eller till det förra? Kortärmat vet du väl vad det gäller, eller? Du är ju lite yngre än jag, och även om du bestämt dig för att avböja erbjudandet (bra, så vi andra, som vill, får...!!), får du väl ändå ett erbjudande, eller??

På FB är jag knappt, men har naturligtvis ett kto, som du ju sett, så där kan man knappt förvänta sig något svar ifrån mig.

Sen, hänger inte JAG med.... "du har mobil nu för tiden...", har du inte haft det innan?? Eller har jag missförstått någonting..??

Abstinens från London? Gå över vid Centralen mellan huvudbyggnaden o kanalen, så får du titta (efter trafiken) åt rätt håll...

Förresten, du vet väl om mitt sinne för ironi, i sht vad beträffar vissa bildval, men de hade ju både en snygg bild, o en relativt snygg logga, även om inte verksamheten är någonting jag längtar efter...